Hvad ville der ske hvis du mistede din job i dag? Hvad nu hvis du havde brug for penge for en medicinsk nødsituation? De fleste mennesker ville være i knibe. Living paycheck til paycheck er blevet en livsform for de fleste amerikanere. Du behøver ikke at leve på denne måde. Spare penge er let, hvis du bare følge et par enkle trin.

Liste over dine udgifter

Hvis du ikke ved, hvor pengene går, er du i store problemer. Det er umuligt at gemme, før du skriver ud dine månedlige udgifter. Kig på din sidste måneder regninger at se, hvor dine penge gik. Chancerne er, at du vil finde, at du spildt meget af dine penge på unødvendige udgifter. Har du virkelig brug at købe disse film for $20 hver, når du kunne har lejet dem for $5. Hvor mange dage om ugen spiser du ud? Hvis du ikke har kvitteringer for alle dine udgifter, vurdere hvad du brugte.

Skrive et Budget

Liste over nødvendige månedlige regninger og budget en angives beløbet for variable udgifter som underholdning. Vær sikker på at omfatte besparelser i dit budget. En eller to hundrede dollars om måneden vil tilføje op over tid. Hvis du har kreditkort gæld, budget højere end din minimumsbetaling. Hvis du kun betale minimumsbeløb, vil du aldrig komme ud af gælden.

Sætte mål

Sat en række besparelser mål. Gør dem realistiske, gør ikke dit første mål at spare en million dollars. Sætte et mål at spare $2000 dollars, og derefter gemme $5000, osv, osv. Du vil snart se at besparelse er vanedannende og du vil nyde at se din opsparing konto vokser.

Automatisere din opsparing

Du kan ikke bruge, hvad du ikke kan se. Hvis din virksomhed tilbyder det, få dem trække penge fra din check og sætte det ind i besparelser. Hvis de tilbyder en 401K program, drage fuld fordel af deres tilsvarende bidrag.

Sætte uventede penge i besparelser

Hvis du får en bonus fra arbejde, arve penge eller gøre enhver budgetførte kontanter, sætte det ind i besparelser. Du behøver ikke at betale dine regninger, så sætte det op for en tid, når du har brug for det.

Sætte væk kreditkort

Betale kontant for køb. Hvis du ikke har råd til at betale kontant for noget, ikke købe det. Kreditkort gebyrer vil spise dig i live. Du kunne meget vel ende med at betale for denne pizza i 5 år.

Vide, hvor mange penge du har

Balance dit checkhæfte dagligt. Når du tror du har flere penge på din konto, du har tendens til at bruge flere penge. Vær forsigtig med checkcard køb. Det er nemt at glemme at optage dem, og de altid dukker ikke op på din online banking kontoudtog straks.

Ved at følge trinene ovenfor nogen er i stand til at bryde rutinen lønseddel til lønseddel. Det gør ikke noget hvis du kan gemme $500 om måneden eller $50 om måneden. Du vil til sidst komme dertil. Alt du behøver er en smule tålmodighed og en smule disciplin.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.