Beskytte dine finansielle oplysninger

I denne dag og alder, er et stort problem for de fleste mennesker at undgå sammenfald tyveri… stjæle dine personlige og finansielle oplysninger af nogen, der ønsker at bruge det til enten stjæle penge, du har i bankkonti, max ud dit kreditkort, eller oprette nye kreditlinjer i dit navn og derefter bruge dem med ingen intentioner om at tilbagebetale balan CES. Dette kan forårsage store problemer, fordi ud over at stjæle dine penge tyvene kan ødelægge din kreditværdighed… og det kan koste dig lån, kreditlinjer og endda nogle arbejdspladser.

Der er trin, du kan tage for at undgå id-tyveri og tyveri af dine finansielle oplysninger, dog; for det meste er det simpelthen et spørgsmål om at være forsigtig med dine oplysninger og ved hjælp af en lille smule af sund fornuft.

Se din Mail

En af de nemmeste måder for tyvene at få deres hænder på dine finansielle oplysninger er at gå gennem de ting, du får med posten og smide væk. Kontoudtog, dublerede kvitteringer fra online køb og lager rapporter kan alle komme med posten og kan indeholde oplysninger, som du ikke ønsker tyvene at få deres hænder på.

Selv kreditkort henvendelser kan forårsage problemer, hvis du blot smide dem væk. I stedet for at smide disse elementer, investere i en shredder og gøre det sværere for dem at bruges til syge midler.

Vær forsigtig med poster

Ligesom din mail, kan gamle regnskaber indeholde identifikationsoplysninger, du ikke vil røvere skal have adgang til. Brug din shredder til at ødelægge posterne, når de har udlevet deres relevans i stedet for blot at smide dem væk… selv om de ikke er op til dato, kan ressourcestærke tyve bruge dem til at efterligne din finansielle historie for at etablere nye kreditlinjer i dit navn.

Være forsigtig med mistænkelige E-mail

Phishing, eller afsendelse af falske e-mails, der synes at være fra legitime finansielle kilder, er en moderne måde at tyvene kan få deres hænder på følsomme finansielle oplysninger. Hvis en e-mail ser mistænkelige ud, skal du ikke klikke på nogen links indeholdt i; i stedet, type i URL’EN site skrivelsen hævder at være fra manuelt og rapportere e-mail til webstedets svindel undersøgelse afdeling til at bekræfte, hvorvidt det er en spoof.

Kontroller dine sætninger

Det er vigtigt at kontrollere rigtigheden af regnskabet, når de ankommer… Dette er en let men effektiv måde at fortælle om nogen har været manipulation med dine konti og kan spare dig både tid og penge hvis du fange dem tidligt. Look for afgifter eller checks, som du ikke kan huske om bemyndigelse eller enhver anden aktivitet, som du ikke kan huske indledning.

Ved hjælp af online-kontoadgang er en anden måde at holde styr på potentielle konto manipulation; Tjek din konto med jævne mellemrum mellem sætninger til at holde øje med uautoriseret aktivitet.

Holde øje med dit kredit

Med jævne mellemrum at få en kopi af din kredit rapport eller abonnere på en kredit overvågning kan hjælpe dig undgå andre oprettelse af falske kreditlinjer i dit navn. Hvis du tjekke din kredit rapport og mærke alle rapporter, der ikke synes som om de hører hjemme, kontakt kredit udstederen direkte at forhøre sig om dem.

Du kan muligvis fange en identitet tyv i akt, stop dem før de skade på dit kredit og holde dem fra at drage fordel af andre ned på linjen.

Credit overvågning tjenester kan gøre dette for dig, advare dig hver gang en ny rapport er etableret, således at du ved, om det er legitimt eller ej.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.